(0382) 65-58-68 | 8 (063) 560-07-07
Биозавивка ресниц

Догляд за бровами

Які бувають форми брів

Вибір коректної форми брів – важливий захід, який забезпечує гармонійний образ. Процедура враховує не тільки модні напрями, а й індивідуальні особливості жінки. Незважаючи на те, що основною тенденцією моди є натуральність, вибір найбільш оптимальної форми брів – важливе завдання. Саме індивідуальний підхід здатний помітно поліпшити зовнішність, додати привабливості, найкращим чином виділити очі.

Серед можливих форм брів:

  • дугоподібні;
  • вигнуті;
  • горизонтальні;
  • висхідні;
  • брови зі зламом і ін.

Види корекції брів

Найпростішим способом корекції форми брів є надання їм відповідної форми за допомогою пінцета. Цей інструмент легко придбати в кожному косметичному відділі, що полегшує проведення процедури в домашніх умовах. Усунення волосся здійснюється від перенісся до скроні у напрямку природного росту волосся. Процедура відрізняється деякою чутливістю, проте регулярне її проведення призведе до відсутності товстих волосків, що забезпечить більш комфортні відчуття.

Змінити форму і усунути зайві волоски можна також ниткою або воском. Однак в цьому випадку для самостійного проведення процедури знадобляться певні навички.

Недоліки проведення процедури в домашніх умовах

Недоліки корекції форми брів в домашніх умовах обумовлені відсутністю досвіду в проведенні процедури. При видаленні волосків за допомогою пінцета непрофесійні дії можуть привести до їх надмірного усунення, погіршення форми брів, відсутності симетрії. Щоб відновити порушені обриси, знадобиться не менше місяця. Крім того, фахівець, який займається такою процедурою регулярно, здійснить її не тільки грамотно, враховуючи модні тенденції і особливості особи, а й швидко. Це забезпечить комфортні відчуття.

При видаленні волосся ниткою або воском професійні навички майстра ще більш важливі, оскільки проводити такі заходи самостійно не зовсім зручно. Якість процедури помітно знизиться.

З огляду на доступну ціну на всі види корекції, оптимальним рішенням буде звернутися за допомогою до професіоналів. Саме такий підхід забезпечить необхідний ефект і почуття задоволення своєю зовнішністю.

Грамотне фарбування брів здатне значно змінити зовнішність людини, зробити більш виразним погляд. У той же час, непрофесійно проведене фарбування надає бровам неприродний вигляд, візуально збільшує вік жінки. Незважаючи на те, що при певному досвіді і навичках забарвлення брів можна здійснити в домашніх умовах, більш зваженим рішенням є звернутися до професіоналів.

У розпорядженні у фахівця знаходиться широка палітра різних засобів. На підставі їх майстер зможе вдало підібрати необхідний колір фарби, що не завжди вдається при самостійному проведенні процедури. Нерідко для отримання насиченого і більш природного тону проводиться змішування декількох відтінків. Професійне фарбування мінімізує також ризик асиметричності брів.

Author Info

admin