(0382) 65-58-68 | 8 (063) 560-07-07

Збільшення губ препаратом Juvederm

Привабливість особи залежить від пропорцій окремих частин тіла та лиця. На сучасному етапі косметологія має можливість провести коригувальні заходи, здатні усунути окремі природні недоліки, не вдаючись до послуг пластичних хірургів. Найбільш затребуваним напрямком контурної пластики є збільшення об’єму губ.

Характеристика філлера Juvederm

Волюметричне корекція губ здійснюється із застосуванням філерів, приготованих на основі гіалуронової кислоти. Це хімічна сполука має можливість утримувати воду, сприяючи пружності і підтягнутості шкіри. Існує кілька найбільш поширених філерів, що випускаються різними виробниками. Наповнювачі фірми Allergan, виробництва США, займають серед них лідируючі позиції.

Препарати для ін’єкційної косметології від Allergan раніше інших з’явилися на косметологічному ринку, стали відомі завдяки препарату Botox.

Філер Juvederm має кілька різновидів, що відрізняються за своєю щільностю, пластичностю, обумовлених структурою препарату.

Для збільшення губ Juvederm, перевага надається тому наповнювачу, який оптимально підійде в конкретному випадку. Вибір його обумовлений індивідуальними особливостями, очікуваним результатом, а також досвідом косметолога.

При цьому збільшення губ Juvederm Ultra є безболісною процедурою, оскільки до складу філера входить анестетик лідокаїн. Перевагами препарату є:

  • безпеку, оскільки всі компоненти гелю характеризуються максимальним ступенем очищення, підтвердженої різними випробуваннями;
  • зручна щільність, що дозволяє косметолога досягати необхідного результату;
  • тривалість ефекту;
  • безболісність введення, що виключає проведення попередньої анестезії;
  • можливість безслідно розсмоктуватися після закінчення своєї дії.

Особливості Juvederm Volbella

Косметологічна промисловість постійно розвивається. Один з напрямків її діяльності – створення препарату тривалої дії, який, поліпшивши форму губ, зробить їх абсолютно природними. У зв’язку з цим, великі перспективи має збільшення губ з Juvederm Volbella. Це філер нового покоління, основними перевагами якого є:

  • відсутність набряку після введення, що значно скорочує час реабілітації;
  • збалансоване і рівномірний розподіл;
  • тривалий ефект, не менше 12 місяців.

У зв’язку з різноманітністю препаратів, для отримання максимального ефекту від процедури корекції губ необхідно правильно вибрати відповідний салон і косметолога. Салон “Олександрит” – спеціалізований центр краси, де процедуру проводять висококваліфіковані фахівці, які мають величезний досвід проведення волюметричних процедур.

Author Info

admin